Najnovšie recenzie zo sekcie Akváriové kompresory
- silný výkon
- s obyč zinc. batériami vydrží cca 24hod nepretržitej prevádzky s alkal. bat. potom cca 4x dlhšie
- hlučný
- väčšie rozmery
záložný vzduchovací motorček kúpený pre potreby odstávky elekt.
svoj účel splnil, výkon dostačujúci - prekonal moje očakávania, motorček je ale poriadne hlučný - a svojim prenikavým vrčaním zatiaľ prekonal všetky vzduchovacie motorčeky čo som mal.
splna požiadavky
splna požiadavky
- Trochu som sa obávala hlučnosti,ale za tú cenu je super
Som veľmi spokojný tichý značkový strojček
pride mi o nieco hlucnejsi na to ze ma mensi vykon, su lepsie v ponuke a lacnejsie aj s regulaciou
- klasika
- pomer cena/výkon
- dobré ovládanie regulácie
- hlučnosť - pomerne nízka ( väčšina konkurencie je asi hlučnejšia )
- realne je tichy, oproti tej vrciacej Tetra ropuche len mravci
- da za zavesit vertikalne na stenu ci skrinu ... (napr. za akvarium)
Neviem či odporučiť tento kompresor,lebo aj napriek tomu,že ma antivybračne gumene nožičky,je ho razantne počuť,dokonca vybracie posiela cez 2m hadičku do akvaria. Vykon je tiež na považenie,vraj 2,8l/min,ale podla grafu,keď sa vzduchovanie ponori pod 30cm,čo ma každe stredne akvarium,tak prietok klesa pod 2l/min.
Pri testovani tento kompresor stačil na veľky vzduchom pohanany filter a jeden vzduchovaci kameň,popripade dva priškrtene kamene,alebo na chod 15cm dlhy vzduchovaci kameň. Da sa povedať,že na 100l akvarium je dostatočny,ale na male akvaria bude prisilny. Len ten hluk sa neda prehliadnuť.
- Rýchle a bezproblémové dodanie kvalita zodpovedajúca môjmu očakávaniu
Som spokojný hneď som ho zapojil a je v prevádzke . Predošlý kompresor fungoval bez prestávky cca 6-7 rokov
- na 54l akvárko až moc výkonný musel som pridať škrtiace koliesko
- Tichá prevádzka
Dost hlucne
- Velmy Tichý
Eheim je eheim je drahsi ale o to vecsia kvalita tichy a výkonny.
- Po roku požívania napíšem
- Vykoný tichy v baleni všetko potrebne
vhodnejsi skor pre vacsie kavaria, tak 100 litrov, pre 65 litrov sa mi zda moc vykonny aj na najmensom vykone.
- na môj vkus je dosť hlučný
- silny a pomerne tichy kompresor
odporucam kto mate vedšie akvarium krasne prevzdušni a ma dva vývody takže mam na každom vývode zapojene niečo iné.a je tam regulacia výkonu.
- Maly, lahky a vykonny
Zobrazujem 221 - 240 zo 443 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...23 Ďalšie »